Граждани на света, чрез GPS навигационна система

Планинарите го използват. Шофьорите на линейки го използват. Дори пилотите на  изтребители го използват. По целият свят милиони хора използват  глобалната система за позициониране  или т.нар. GPS навигационна система. Тя е неизменим инструмент не само за всички производители на мобилни телефони, но дори и за сондьорите на петрол. Ето, именно поради тази причина последният доклад за правителството на GPS е леко обезпокоителен. Оказва се, че пред човечеството ни са изложени множество предизвикателство, по отношение на поддръжката на сателитните системи, така както са били поддържани в началото. Според доклада на САЩ поддръжката всяка година струва около 5.8 млрд. USD, а при евентуален план за модернизация на системите за следващото поколение, ще са необходими поне още толкова средства.

Разбира се, човечеството е доказало, че няма невъзможни неща. Тъй като навигационните системи станаха неотменна част от нас, то е почти непременно да бъдат положени всички усилия към справянето с тази ситуация и реновирането на сателитите. Точно поради тази причина Европейският съюз и Русия се включват по –осезаемо в решаването на проблемите изправени пред  GPS навигационните системи и работят по алтернативи непрестанно.

При всички положения, ние няма да спрем да живеем с това огромно преимущество наречено GPS навигационна система. В България имате уникалният шанс да си закупите качествена система на изключително изгодна цена, тъй като България също е производител на такива устройства. Няма нищо по-хубаво от това да бъдем свързани от тази глобална мрежа и да се чувстваме като истински граждани на света.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply