GPS навигация Гармин на НИСКА ЦЕНА

Когато говорим за качествени продукти не можем да не споменем лидерът на пазара за GPS навигации ГАРМИН. На вашето внимание можем да ви представим моделите Garmin nuvi 30, nuvi 40 и nuvi 50. Компанията пусна на пазара тези модели с цел да задоволи потребностите на ниския ценови клас.

Като характеристики и трите модела са еднакви с единствената разлика в големината на дисплея. Най-малкият представител е Nuvi 30 с големина на дисплея 3.5″ и резолюция 320×240. Следващият модел е Nuvi 40 с големина на дисплея 4.3″ и резолюция 480×272. Nuvi 50 е с най-голям дисплей 5″ и резолюция 480×272.  Главните екстри на тези устройства са Българско меню и говор, навигиране “ЗАВОЙ ПО ЗАВОЙ“, функцията “LINE ASSIST“, благодарения на която ви показва в кое платно трябва да се движите по магистралата и други. Комплектът на тези устройства включва GPS навигация, Стойка за закрепяне на стъклото, зарядно за 12V и книжка с упътване. Гаранцията на моделите е 24 месеца. Функцията “Bluetooth” не е налице, но това в никакъв случай не означава, че не са за препоръчване. Напротив!  За цената, на която се предлагат тези модели могат да бъдат ваш верен спътник и работата с тях би била удоволствие.

Извод: Не е необходимо да харчите стотици левове за скъпи модели навигации. Nuvi 30, nuvi 40 или nuvi 50 са една добра алтернатива да получите качествена GPS навигация.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply