Навигация North cross – по -добрата gps навигация за камион и кола

150098562197643Навигация North cross – една от най-добре реализиралите се марки навигационни системи на пазара. Почти всеки е чувал за нея и то главно положителни отзиви. Това е така, защото North cross е наложил се бранд благодарение на качествените си и здрави навигации, които носят тази марка. Навигаторите – представители са комбинация от качествени компоненти, стабилни технически параметри и интуитивен и детайлен софтуер. Всеки иска навигацията му да бъде точна и здрава. Това е така, защото за потребителите, навигацията не е просто уред. Тя е спътник и верен партньор, на който могат да разчитат за информация, на непознато място. Навигацията е тази, която показва посоката до зададена от нас крайна цел, но не само.

Навигациите North cross разполагат с навигационен софтуер, който предлага изключително полезни екстри. Освен детайлните и актуални карти на цяла Европа и балканските страни, North cross предоставя информация за камери за скорост, точки на интерес по маршрута – ресторанти, паркинги, забележителности, мотели – предупреждения за ограничения и възможни полицейски постове. От гледна точна на софтуерната си разновидност идва и разделението на навигация North cross на два типа – навигация North cross за кола и навигация North cross за камион. Двете навигации включват всичко от гореизложената информация. Разликата е при навигациите за камион – при тях има възможност за въвеждане на параметри на превозното средство, както и база със забраните и ограниченията. По този при задаване на определен маршрут до крайна цел навигацията изчислява съобразявайки се със заложените параметри.

Навигациите се различават и като параметри. Различните модели се характеризират с различна големина на екрана. Предлагат се навигации 5 инча и навигации 7 инча. Относно техническата спецификация се предлагат варианти с различна големина на RAM и ROM паметта, процесор и др.

На пазара са факт и моделите за 2017 година. Това са навигация 5 инча ES525FE и навигация 7 инча ES725FE за кола и за камион. Те са запазили здравината и устойчивостта на предшествениците си, но сега са с подобрен софтуер и с нови, по-мощни характеристики – по-добри показатели и по-мощен процесор за бърза навигация.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply