РЕВЮ на GPS навигация LEOS М4 и LEOS M5

На вашето внимание можем да ви представим едно ниски бюджетно решение за GPS навигации с марката LEOS. Марката е сравнително нова на пазара, но вече се слави с добро качество и достъпни цени. Моделите които ще ви предложим са LEOS M4 и LEOS М5. Два модела с еднакви характеристики, които се различват само по големината на дисплея 4.3” и 5”.

Като хардуер се характеризират с нов мощeн процесор MSTAR MSB2521, ARM11 с честота 600MHZ, RAM памет 128MB, вградена памет 4GB.  Параметри, които са предостатъчно за използването на всички навигационни софтуери, които работят с операционна система WINDOWS CE6. Това не е всичко, освен навигация, тези устройства предлагат редица други ектри като аудио плеър, видео плеър, разглеждане на снимки, четене на е-book, FM трансмитер, калкулатор, игри за развлечение и много други.

Моделите на LEOS могат да се използват в 2 варианта: GPS навигация за кола и GPS навигация за камион. Навигационният софтуер, който е инсталиран позволява да си избирате превозното средство за лек автомобил, автобус, товарен автомобил, пешеходец. Когато се използва за камион, можете да въвеждате параметри на камиона като: височина, дължина, ширина, общо тегло, тегло на мост, опасен товар и др. Избягване на градска част, избягване на мостове, следене на забрани за движение в определени часове на деня, следене на законови забрани за движение на камиони.

Kомплектът на тези 2 модела GPS навигации LEOS съдържа: GPS навигация, зарядно за 12V/24V, стойка за закрепяне на стъклото, писалка, стерео слушалки и USB кабел.

Още един факт, който трябва да се отбележи е гаранционният срок, който е 24 месеца.

Заключение: Какво по-хубаво от това? Качествен продукт, с дълъг гаранционен срок и уникално ниска цена.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply