DVR Камера за кола AT 300 2.7 инча

Видеорегистратор - AT300

Записите на катастрофи, заснети с видеорегистратор станаха толкова популярен жанр в YouTube, че изглежда сякаш който й да било шофьор може да заснеме всяко свое движение. За колегите шофьори в Русия, например, е задължително използването на видеорегистратор в колата. Оказва се, че братушките нямат вяра на своята полиция, поради прекалената корупция там. Шофирането по необятните руски пътища е рисковано приключение. Статистиката сочи, че там годишно се случват 200,000 пътни инцидента, в които умират около 28,000 души. Ето за това руснаците се презастраховат, инсталирайки в автомобилите си устройството, което те наричат видеорегистратор.

Статистиката за България също е потресаваща, имайки предвид по-скромните, в сравнение с Рисия, размери на Родината ни. Но практиката показва, че все повече българи следват примера на своите колеги братушки.

Видеорегистратор - AT300Представяме ви DVR камера за кола AT 300 2.7 инча, която е перфектният избор за всеки разумен шофьор. Какви са нейните предимства? Освен, че притежава уникален дизайн, записва във високотехнологична резолюция 1920х1080Р, ъгълът на заснемане е 170 градусов, притежава  G – сензор и най-важното предимство е автоматичният старт на записа при стартиране на двигателя, както и автоматичното заключване на записа, в  случай на инцидент или рязка промяна на посоката.

Автоматичното стартиране и спиране на видеорегистратора е важна черта за DVR камера за кола AT 300 2.7. Това предимство различава видеорегистратора от вашия смартфон или професионална видеокамера. Дисплеят е LCD и може да се оперира с видеорегистратора на няколко езика: английски, френски, испански, немски, италиански, руски и др. Това предимство го прави използваем по целия свят.

Със своята камера на автомобила си имате възможност да заснемете най-неочакваните ситуации, смешни, трагични, но и да се защитите в случай, сте обвинен нелепо за пътен инцидент, предизвикан  от другия водач на превозното средство. Записът от този видеорегистратор може да ви спаси живота. Инвестицията си заслужава, това е вашата застрахователна полица, не се колебайте, а последвайте примера на братята славяни, за да се чувствате защитени и сугурни на пътя, докато шофирате.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply