GPS навигация за кола и камион

На пазара има голям избор на GPS навигации от различни марки. Различават се главно по цена, големина на екран, допълнителни екстри и покритие на картите. Друга основна разлика е навигационният софтуер. По-ниския ценови клас рабoтят с навигационен софтуер IGO PRIMO. Софтуерът е един от най-разпространените и предлага множество екстри като професионална опция за камион, в която може да въвеждате параметри на камиона: дължина, височина, широчина, тонаж, брой оси, опасни товари и др. Имате възможност да избирате платени и неплатени пътища, да създавате мар

 

шрути с междинни точки, да търсите по адреси, координати и забележителности. Предупреждава ви за полицейски камери и постове, превишена скорост и ви навигира завой по завой. Модели съвместими с този софтуер са Mediatek, Mstar, Leos, Fly Star, Diva, Prestigio Orion, North Cross. Предлагат се с различна големина на дисплея 4.3 инча, 5 инча, 6 инча и 7 инча.

Другите навигационни софтуери са Garmin и TomTom. Уредите на тази марка са на значително по-висока цена, но предлагат екстри като доживотни безплатни актуализации на картите, трафик, който ви показва задръстванията и ви предлага алтернативни маршрути, по които да ги избегнете. Моделите за камион започват от 600 лв и нагоре.
Като заключение можем да направим, че от тук нататък изборът си остава изцяло за вас каква GPS навигация бихте избрали да си закупите.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply