GPS навигация 7 инча с НОВА ТЕХНОЛОГИЯ ДИСПЛЕЙ

Ако си търсите добра 7 инчова GPS навигация можем да ви предложим един съвсем нов модел на марката Fly StaR, модел X100. Най-важното за този модел е че е с възможно най-голям дисплей 7 инча, разработен по нова технология, която го прави по ярък и по чувствителен при работа. Нов модерен дизайн с ултра тънък корпус. Процесорът на този навигатор е JTD 84H 533Mhz, RAM памет 128MB, 4GB вградена памет. С тези показатели няма да имате проблеми да инсталирате какъвто и да е навигационен софтуер за WINDOWS CE6. Трябва да отбележим и по-мощната батерия от 1700mah, който го прави по издържлив без зареждане. Друга екстра е наличието на FM трансмитер. Тази функция служи да прехвърлите звукът на устройството в колоните на вашия автомобил. Менюто на X100 е изцяло на Български, което го прави още по-лесен за работа.

Това не е всичко! Освен за навигация, този апарат може да се използва и за забавления, можете да разглеждате снимки на любимия човек, да слушате любимите си песни, да гледате видео клипове, а защо не и някой сериал. Има инсталирани няколко игри за вашето свободно време.

 

В комплекта можете да намерите GPS навигация, стойка за закрепяне на стъклото, зарядно за 12V/24V, зарядно за 220V, USB кабел и книжка с упътване.

Този модел се предлага в 2 варианта: GPS навигация за кола и GPS навигация за камион.

 

Извод: За малко пари бихте могли да притежавате  наистина добър навигатор с много допълнителни екстри.

 

Спестете си нервите в непознатите градове, лутането и изразходваното скъпо гориво.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply