GPS навигация LEOS A707TV + ТЕЛЕВИЗИЯ

На вашето внимание можем да ви представим GPS навигация с вграден ТВ тунер. Моделът е LEOS A707TV.  Този навигатор е с 7 инчов дисплей с висока резолюция 800×480. Размерите на устройството са 185мм х 115мм X 15мм.  Притежава процесор MEDIATEK с честота 533 mhz и оперативна памет 128MB.  В комплект е с 8GB карта памет – напълно достатъчно за инсталирания навигационен софтуер и много свободно място за допълнителна медия: снимки, видео, музика. Главното предимство на този апарат е че има всички допълнителни екстри, които се предлагат за GPS навигаторите с Windows CE. Трябва да отбележим екстрите като Bluetooth – благодарение, на която можете да провеждате разговори тип HANDSFREE, FM трансмитер – можете да прехвърлите звукът от апарата в колоните на вашия автомобил. AV вход – позволява да се свърже камера за задно виждане,  Аналогов ТВ тунер – Можете да гледате любимите си предавания и сериали докато сте в автомобила си.

Комплектът който се предлага към навигаторът включва стойка за закрепяне, зарядно за 12V/24V, зарядно за 220V, калъф и гаранционна карта.

 

Предлага се в два варианта: GPS навигация за кола и GPS навигация за камион.

Предимства: Голям екран – подходяш за бусове и камиони. Може да се използва не само за навигация, но и като портативен телевизор за вашия автомобил. Многото допълнителни екстри го правят едно наистина добро фукнционално устройство.

 


You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply