GPS Навигация

Сега е идеалното време да се сдобиете с GPS навигация. Отрасъла е достигнал своя пик, а и мобилните телефони снабдени с навигационен софтуер свалят цената на тези устройства допълнително, в резултат не което можете да се сдобиете с приличен навигатов на прилична цена. Въпреки, че основното предназначение на навигациите е да Ви напътстват, то това съвсем не изчерпва функционалността им. Като основни фактори които трябва да обмислите при избор на GPS:

1.Размер на екрана – Като основен размер на дисплея се приема 5 инча,но според повечето професионалисти 5 инчовата навигация се използва в автомобил, а по-голямата 7 инчова за камион.

2.Карти – Почти всички устройства в сайта gpsnaviacia.bg се предлагат с инталирани карти на България и цяла Европа, въпреки това има някои неща които трябва да обмислите:

Обновяването на картите – еднократна или доживотна актуализация

3.Точки на интерес -Друго важно е, Точките на интерес или така наречените POI, това са предварително зададени точки на определени институции, магазини, бензиностанции и много други.

  1. Трафик! – Избегнете задръстванията, планирайте маршрута си спрямо актуалната пътна обстановка,такава възможност Ви предоставя функцията за трафик в реално време. Повечето устройства от висок клас са снабдени с трафик приемник!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply