DVR Камера за кола AT 300 2.7 инча

DVR Камера за кола
DVR Камера за кола
DVR Камера за кола

Записите на катастрофи, заснети с видеорегистратор станаха толкова популярен жанр в YouTube, че изглежда сякаш който й да било шофьор може да заснеме всяко свое движение. За колегите шофьори в Русия, например, е задължително използването на видеорегистратор в колата. Оказва се, че братушките нямат вяра на своята полиция, поради прекалената корупция там. Шофирането по необятните руски пътища е рисковано приключение. Статистиката сочи, че там годишно се случват 200,000 пътни инцидента, в които умират около 28,000 души. Ето за това руснаците се презастраховат, инсталирайки в автомобилите си устройството, което те наричат видеорегистратор.

Статистиката за България също е потресаваща, имайки предвид по-скромните, в сравнение с Рисия, размери на Родината ни. Но практиката показва, че все повече българи следват примера на своите колеги братушки.

DVR Камера за кола
DVR Камера за кола

Представяме ви DVR камера за кола AT 300 2.7 инча, която е перфектният избор за всеки разумен шофьор. Какви са нейните предимства? Освен, че притежава уникален дизайн, записва във високотехнологична резолюция 1920х1080Р, ъгълът на заснемане е 170 градусов, притежава  G – сензор и най-важното предимство е автоматичният старт на записа при стартиране на двигателя, както и автоматичното заключване на записа, в  случай на инцидент или рязка промяна на посоката.

Автоматичното стартиране и спиране на видеорегистратора е важна черта за DVR камера за кола AT 300 2.7. Това предимство различава видеорегистратора от вашия смартфон или професионална видеокамера. Дисплеят е LCD и може да се оперира с видеорегистратора на няколко езика: английски, френски, испански, немски, италиански, руски и др. Това предимство го прави използваем по целия свят.

Със своята камера на автомобила си имате възможност да заснемете най-неочакваните ситуации, смешни, трагични, но и да се защитите в случай, сте обвинен нелепо за пътен инцидент, предизвикан  от другия водач на превозното средство. Записът от този видеорегистратор може да ви спаси живота. Инвестицията си заслужава, това е вашата застрахователна полица, не се колебайте, а последвайте примера на братята славяни, за да се чувствате защитени и сугурни на пътя, докато шофирате.

gps-2
2
previous arrow
next arrow

Вашият коментар