GPS навигация GARMIN nuvi 66lmt

   Основни серии за навигация за вашия автомобил

  • Лесен за използване GPS навигатор с 6.0 ” дисплей с двойна ориентация
  • Не разчита на клетъчни сигнали; не се влияе от клетъчни мъртви зони
  • С предварително инсталирани карти и безплатни ъпдейти
  • Навигира при сложна комбинация от ленти и надлези с лекота
  • Лесно търсене на адреси

За указване посоките на движение по пътя можете да зарежете смартфона си и да вземете NUVI. NUVI 66LMT е лесен за използване GPS навигатор, който не разчита на клетъчни сигнали и не се влияе от клетъчни мъртви зони. NUVI осигурява лесни за следване гласови команди завой-по-завой с имената на улиците.

Garmin NUVI 66LMT разполага с ярък, 6.0 инчов дисплей с двойна ориентация, за използване в хоризонтално или вертикално положение, съдържа подробни карти.

Пътищата се променят. Откриват се нови компании, а някои стари залязват.  NUVI 66LMT ви дава възможност да запазите вашето устройство в крак с времето с най-новите карти, които GARMIN може да предложи. Актуализациите на картата съдържат свежи точки на интерес, така че вашето NUVI може да даде резултати, които са по-подходящи и имат по-голяма точност. С повишена пътна детайлност и повече точки на интерес, новите карти биха могли да бъдат по-големи на размер, заради което ще ви трябва микроSD карта.

NUVI 66LMT има асистент за пътните платна с визуализация на кръстовищата, който показва предстоящи кръстовища и използва ярко оцветени стрелки, за да посочи правилното платно.

NUVI 66LMT има поле за търсене, където може директно да посочвате адреси.

Няма нужда да се взирате в трудни за прочитане табели или да търсите да търсите несъществуващ знак –  с един поглед към NUVI 66LMT, ще видите на коя улица се намирате. NUVI показва също ограничение на скоростта, текущата скорост и очакваното време на пристигане.

Лесно можете да намерите места – като ресторанти, бензиностанции, банкомати и магазини – без да напускате картата.

Можете да получите и друга полезна информация от панела „инструменти”  на картата. Може да търсите желани локации, да променяте силата на звука и др.
NUVI 66LMT издава звуков сигнал и показва на екрана предупреждение всеки път, когато доближите до училищна зона.

Вашият коментар