Мултимедия за BMW за вграждане

Мултимедията за автомобил е функционално устройство, което предизвиква голям интерес сред потребителите. Привлекателността му се изразява в широкия набор от функции, които комбинира. Често те включват функциите на няколко отделни устройства. Широката популярност на медиите за кола са довели до голямото им разнообразие на пазара днес. Множество онлайн и физически магазини предлагат този тип устройства. Вариантите са много, като можем да ги разграничим по различни принципи. Мултимедиите за кола се различават по марка, предназначение и функции. По марка разграничаваме доста видове. Много от големите производители са избрали мултимедиите за част от асортимента си имено поради значителното им търсене. Потребителите предпочитат да инвестират по-голяма сума в един уред, който перфектно комбинира и предоставя множество функции, отколкото да закупят няколко отделни. Като марки срещаме плеъри за вграждане на марките XTRONS, ERISIN, EONON, PIONEER и много други. Като функции те могат да включват GPS навигация, Bluetooth, операционна система ANDROID, даваща им възможност за достъп до Интернет и приложения, възможност за включване на видеорегистратор DVR, камера за задно виждане и много други. Според предназначението си разделяме медиите по модел и марка автомобил, за който са произведени. Почти всички автомобили имат различни табла и различни фабрични медии/ радио за кола.

Категорията мултимедия за BMW предлага една от най-големите гами за модели. BMW е марка с голяма популярност в цял свят. Те създават здрави, модерни и стабилни автомобили, като произвеждат стотици модели. Това им печели привърженици в цял свят. Почти непрекъснато срещаме коли на BMW по пътя. От тук следва да отсъдим как добре се е наложил брандът и как твърдо се е доказал марката коли BMW. Голямото разнообразие от модели на тази марка изисква и голям набор от модели мултимедии за тях. Заводите за авто електроника, които произвеждат мултимедии за кола, са с висока концентрация към моделите за тази марка коли. Така днес имаме богат избор когато трябва да изберем навигация за BMW E39, E56, X5, E90, двоен дин за BMW E46 и т.н.

Повечето от по-актуалните модели на BMW разполагат с фабрична навигация. Тя обаче в повечето случаи не включва достатъчно екстри. Съвременните оферти за навигация за вграждане за BMW са с много модерен дизайн, множество функции, повече възможности и са по-съвременни. Това кара голяма част от потребителите да се замислят и да вземат решение да заместят оригиналната навигация на своя автомобил с нова. Тя осъвременява автомобила им и им дава комфорт и удобство.

Специализираните мултимедии за BMW предлагат форма, дизайн и подсветка на бутоните с висока степен на съвпадение с оригиналните. Разбира се, щом става дума за дизайна, актуалните оферти са с по-добра и модерна визия, като се предлагат и модели с различно разположение на бутоните, модели без бутони и т.н. Навигационният софтуер е актуален, лесен и интуитивен, като начинът за ъпдейт е по-улеснен и по-бюджетен. Почти всички медии разполагат с актуални и подробни карти на цяла Европа. След успешен и оторизиран монтаж, управлението от бутоните на волана за модели, които предлагат тази опция, се запазва.

Предимствата на мултимедиите за BMW са по-широка функционалност, достъп до нови и страхотни функции, по-стилен и модерен дизайн, улеснение при обновяване на картите на навигацията, гаранционен срок, осигурен от всеки лоялен търговец, добра цена.