Навигация за кола и камион с IGO PRIMO DINIWID 5

GPS навигация DINIWID

Можем да ви предложим нов модел мощна навигация с бърз процесор на марката DINIWID. Уредът е с 5 инчов компактен размер подходящ както за леки автомобили така и за камиони.

Процесорът е МСТАР 800mhz, оперативната памет е 256MB и вградената памет е 8GB, в която е инсталиран навигационен софтуер IGO PRIMO. Картите са последна актуализация за България и цяла Европа включително Турция. Има възможност да търсите по адреси, точки на интереси и координати. Има предупреждения за полицейски камери и засади. Поддържа платени и неплатени пътища. Избор на маршрут: бърз, лесен, къс. Възможност да избирате превозно средство: автомобил, камион, автобус или пешеходен режим. Може да въвеждане параметри на камиона: дължина, ширина, височина, тонаж и други. Менюто и говорът е изцяло на Български език.

Голямо предимство са и другите екстри на апарата като музикален плеър, фм трансмитер, разглеждане на снимки и видео плеър.

Със закупуване на уреда получавате комплект стойка за закрепяне на стъклото, зарядно устройство за 12V/24V, USB кабел и 24 месеца гаранция.

Съотношение цена качество това е един много добър избор 5 инча навигация.

Модела на DINIWID може да закупите от нашия онлайн магазин от ТУК.