Най-добрите GPS навигации за кола

В днешно време всеки разполага със смартфон на който има инсталирани множество GPS приложения. Но за да бъдем обективни апликациите с GPS не са достатъчно надеждни и не са с достатъчно подробни карти. Освен това батерията им пада изключително бързо като вземем предвид постоянната им употреба: за гледане на филми, слушане на музика, Facebook, и т.н. Освен това приложенията с навигации искат постоянна връзка с Интернет за да навигират, което може да излезне изключително скъпо и при загуба на 3G/ 4 LTE сигнала да останете без GPS навигация.

Така че неудобствата при използването на мобилните устройства и таблетите като  GPS навигатор за множество. За това инвестицията в GPS устройство определено не е грешна инвестиция. Особено ако сте често на път или работата ви е свързана с достигане до точни адреси, доствки, търговски представител. Да не говорим за професионалние шофьори, за които GPS навигацията е от огромно значение, тя трябва да е надеждна и да сте спокойни, че винаги ще ви  заведе или посочи най-удобния и правилен маршрут.

За тази цел ви препоръчваме две изключително удобни и сигурни навигации. Първата навигация е от среден клас на изключително ниска цена, която може всяко едно домакинство да отдели без проблем.

GPS навигация 4.3 инча Fly StaR Q6

GPS навигация Fly StaR Q6 е с дисплей 4.3 инча – изключително удобен за гледане. Вградена памет 4GB, с RAM памет 128RAM. На нея може да слушате радио понеже е с  FM трансмитер, както и да слушате Музика, да гледате Снимки и  Видео, да играете Игри. Тя е с подробни карти на България и цяла Европа, включително Турция. Предупреждава за полицейски камери и постове. Менюто е много лесно за работа с него, а гласова навигация на Български език го прави един от най-предпочитани GPS навигатори в градска среда.

Втората навигация, която ви препоръчваме е от висок клас, силно я препоръчват професионалните шофьори.

GPS навигация TOMTOM GO 510 EU

Няма как модел на TOMTOM да не присъства, когато стане дума за „най-добри GPS навигации”. С годините името на компанията се превърна в асоциация за качество и надеждност  при навигационните системи.

Серията GO е една от най-продаваните. Така че, който и модел да си закупите от нея, ще останете доволни, но конкретно GO 510 EU се слави за един от най-добрите! Ето няколко от предимствата на TOMTOM GO 510 EU:

Подробно навигиране в градовете:

От 800 метра преди кръстовището до самото кръстовище, Вашето TomTom устройство ще показва ясно изображение (като реална снимка) на кръстопътя. Изображението ще съдържа съответните пътни знаци с числа и направления, както и мигаща стрелка, която ясно показва в кое платно трябва да преминете. Вашият статус бар остава актуализиран с динамична информация.

Детайлни карти:

Андора, Австрия, Белгия, България, Хърватска, Чешка република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Унгария, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Монако, Норвегия, Полша, Португалия, Ирландия, Сан Марино, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Холандия, Обединеното кралство, Ватикана, Гърция, Турция, Черна гора, Румъния, Сърбия, Руската федерация.

IQ пътища:

Тази нова технология изчислява маршрути, базирани върху реалната средна скорост, измерена по пътищата всеки ден и всеки час. Тя винаги ще предоставя на потребителите най-прецизните маршрути, в зависимост от часа в момента и деня от седмицата, спестявайки време, пари, и гориво.

TomTom споделяна на карти:

Тази технология използва Вашият опит с навигацията, като предоставя възможност да направите корекция на картата, като премахнете несъществуващ път, добавите нов или направите друга промяна. Корекциите незабавно се отразяват върху картата. Можете също така да получите подобни корекции, направени от други потребители на TomTom общността, споделени на сайта.

Сиглаизира при камера:

Вашето устройство идва с информация за фиксираните камери в западна Европа и ще сигнализира, когато приближавате камера, за да помогне да карате по-безопасно и отговорно.

Картата на България:

Включва всички населени места, дори и най-малките села. В детайли са представени повече от 60 града. Производителят на българската карта е Телеатлас, възможно е търсене на улица с номер и квартал с номер на блок. Картата е в процес на непрекъснато развитие и прецизиране.

Езици на менюто:

Български, Латвийски, Чешки, Литовски, Датски, Норвежки, Холандски, Полски, Естонски, Португалски, Финландски, Словашки, Фламандски, Испански, Френски, Шведски, Немски, Турски, Унгарски, Британски английски, Италиански, Американски английски, Каталунски.

Езици на гласовата навигация:

Български, Австралийски, Японски, Бразилски, Латиноамерикански, Латвийски, Каталунски, Литовски, Китайски, Малайзийски, Норвежки, Хърватски, Полски, Чехия, Португалски, Датски, Румънски, Холандски, Руски, Естонски, Сръбски, Финландски, Словашки, Фламандски, Испански, Френски, Шведски, Немски, Тайландски, Гръцки, Турски, Унгарски, Британски английски, Италиански, Американски английски.

Вашият коментар