Нов модел таблет с DVB-T цифрова телевизия на ниска цена.

На вашето внимание Ви представяме едно мултифункционално устройство включващо в себе си: ТАБЛЕТ, GPS навигацияDVB-Tцифрова телевизия. Характеризира се е с 7 инчов капацитивен дисплей с 5 точков мулти тъч, Android 4.0.3 операционна система, 1GhZ процесор, 4GB вградена памет, 512 MB RAM памет, българско меню, параметри напълно достатъчни за да ви бъде от полза независимо от това дали го използвате за работа или за забавления. Можете да сърфирате в интернет благодарение на вграден WIFI, имате достъп до Facebook, да провеждате видео разговори по SKYPE и да сваляте от Google Play хиляди безплатни приложения. 
Цифровият тунер (DVB-T) работи в България и Европа и може да ви предостави невероятно качествена картина. В комплекта се предлага със зарядно за кола 12/24V, зарядно за 220V, USB кабел, стойка за закрепяне на стъклото, БОНУС: 8GB карта памет с инсталиран навигационен софтуер с карти на България и Европа – последна актуализация, предупреждения за полицейски камери и постове, гласова навигация на Български, стилус- писалка, преходник.

Предлага се с опция: НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН: Има възможност за въвеждане параметрите на камиона: дължина, ширина, тонаж, брой оси и др.
Повече информация и цена можете да намерите ТУК.

Вашият коментар